Je hulpvraag

.

 

Als voorbeeld de volgende hulpvragen die mij gesteld worden: 

 

Algemene vragen 

Ik heb een baan, een paar vrienden maar ik durf ze thuis niet uit te nodigen omdat het één grote chaos is in mijn huis. Hoe krijg ik hier weer orde en rust in? 

Mijn werk blijft veel van mijn vragen en zij houden onvoldoende rekening met het overlijden van mijn vader vier jaar geleden. Wat moet ik nu? 
Ik voel de stress oplopen als ik weer naar mijn werk moet gaan. Zij letten erg op mij. Ik heb het gevoel dat alles wat ik doe of zeg verkeerd overkomt. Kun jij mij hierbij coachen? 


Vragen met betrekking tot autisme

Mijn zoon heeft een autisme spectrum stoornis, komt niet naar buiten (zit alleen te gamen) en ik maak mij zorgen. Hij wil niet naar de reguliere GGZ en als ouders hebben wij hier mindere ervaringen mee. Kun je iets voor hem en ons betekenen?

Na verschillende behandelingen binnen de GGZ merk ik toch dat ik onvoldoende balans vind in mijn dagelijkse leven. Ik blijf snel overprikkeld voor omgevingsfactoren (waaronder familie) en het lukt mij onvoldoende mijn dag/week goed in te delen.


Jouw hulpvraag

Heb je zelf een hulpvraag en wil je daar met mij over praten of wil je eerst eens kennismaken en bespreken wat ik voor je kan betekenen?  Neem dan gerust contact met mij op via mail, telefoon of het contactformulier.